DANSK AUTOMAT BRANCHEFORENING
Bestyrelsen i DAB
Gunnar,Gunnar Sørensen, Formand

Gunnar Sørensen har været beskæftiget i spilleautomatbranchen siden 1974. Gunnar startede som tekniker hos Park Automater i Esbjerg og har gennem årene haft flere lederjob i spillebranchen. Gunnar har desuden været ansat som direktør i Dansk Automat Brancheforening  fra 2004 til 2011. Gunnar er i dag arbejdende bestyrelsesformand.
Dab bestyrelse 2014 - 6,Peter Hansen, Næstformand

Er tredje generation der arbejder med spilleautomater, og er derfor ikke ny i branchen, idet han har fulgt den fra barnsben gennem CAH Automatservice i Herlev, som ejes af hans far. Firmaet opererer med cirka 180 enheder, fordelt i København og Syd-Nordsjælland.  Peter har tidligere prøvet kræfter på Søværnets Inspektionsskibe og været Tourmanager for diverse danske artister, samt været ”Hal-mand” i Stefansens Spillehaller på Dyrehavsbakken.  Peter startede med at følge DAB’s bestyrelsesarbejde som suppleant, inden han i 2010 på opfordring, blev opstillet til og valgt ind i bestyrelsen.Dab bestyrelse 2014 - 7,Claus Sundenæs

Har siden 1983 drevet J. C. Sungame ApS i Herlev sammen med sine brødre. De startede på deltid, men har haft automatopstilling som hovederhverv siden begyndelsen af 1990'erne. Tidligere var Claus ansat i entreprenørbranchen, hvor han udnyttede sin mekaniske og økonomiske uddannelse. J. C. Sungame opererer over det meste af landet, hvor de har cirka 850 automater i drift på cirka 100 pladser.
Dab bestyrelse 2014 - 2,Dennis Bøg
Har siden sin radiomekanikeruddannelse i 1996 arbejdet med spilleautomater. Først hos sin far (Bøg Automater), og siden i København hos Spil Aps, som har automater  fordelt over hele Sjællland.
  Efter en pause fra branchen, overtog han halvdelen af I/S Topgame, som han nu ejer sammen med sin far Erling Bøg.
  I/S Topgame har produktion/udlejning af digitale jukebokse, elektronik værksted med speciale i motorstyringer til racerbiler og spillehallen Topgame Vejle, med 60 automater.

Dennis blev i 2010 valgt som suppleant til bestyrelsen, og indtrådte i bestyrelsen i 2016.Tekst kommer

Dab bestyrelse 2014 - 4,Alan Varneskov

Har siden 2011 drevet Fyns Automatservice,som han overtog efter Claus Holmkvist, firmaet havde hjemsted i Svendborg. Alan har fra 2004-2012 været ansat som montør hos JB-Service. Før 2004 ejede Alan blandt andet et have og rengørings firma.

Fyns Automatservice, har opstilling af spilleautomater ca. 20 steder ,hovedsaligt på Fyn.
Alan har fra 2014- 2016 været suppleant til bestyrelsen.